Zápis (bazén FLORA) 1-3/2018 stávající plaváčci

Publikováno 12.11.2017

ZÁPIS do kurzu plavání: ZIMA čtvrtek 4.1. - středa 28.3. 2018

Milí plaváčci, rády bychom vás pozvaly k zápisu do zimního kurzu plavání.

TERMÍNY ZÁPISU:

 20.11. Pondělí - 24.11. 2017 Pátek

 

TERMÍN KURZŮ:

začátek kurzu ČTVRTEK 4.1. 2018, konec kurzu STŘEDA 28.3. 2018. 

   

KURZOVNÉ:

Kurz ZIMA 4.1.-28.3. 2018 bude mít 12 lekcí - lekce stojí 345,- Kč tedy 4140,-Kč 

 

1) základní kurzovné pro nováčky činí 4140,- Kč

2) kurzovné pro stávající plaváčky - SLEVA POUZE PŘI PLATBĚ V HOTOVOSTI v termínech zápisů

   

SLEVY BUĎ:

 a) ZA POKRAČOVÁNÍ: 50Kč z celkové ceny kurzovného za každý odchozený kurz (tzn. máte-li odchozené tři kurzy, sleva bude  3x50Kč, zaplatíte tedy 3990,-Kč). Sleva bude poskytnuta POUZE PŘI PLATBĚ V HOTOVOSTI v DOBĚ ZÁPISU nikoli při pozdější platbě, bezhotovostní platbě, platbě na fakturu případně platbě přes Benefit Plus...

nebo

B) SOUROZENECKÁ SLEVA: 30% za sourozence tj. sleva 1242,- Kč, kurzovné pro druhého sourozence tedy činí 2898,- Kč, sleva bude poskytnuta POUZE PŘI PLATBĚ V HOTOVOSTI v DOBĚ ZÁPISU nikoli při pozdější platbě, bezhotovostní platbě, platbě na fakturu případně platbě přes Benefit Plus. Slevy se nesčítají, lze uplatnit pouze jednu ze slev. Tzn. souroze nec si již neodečítá další slevu za odchozené kurzy 

 

Losování o slevu 50% z kurzovného - losování proběhne pouze u plaváčků, kteří zaplatí v době zápisu a to v hotovosti plné kurzovné.

 

Bankovní spojení: 

č. účtu: 131723794/0300, v.s.: datum nar. ve tvaru ddmmrrrr - příklad: dat. nar. 9.1.2008 = v.s. 09012008, do poznámky jméno a příjmení dítěte

   

Zápis se týká i dětí, které chtějí změnu ve dni, čase či změnu instruktorky. Tyto děti v daném týdnu zaplatí kurzovné a své požadavky napíší mailem či sdělí u zápisu. Své žádosti se změnami můžete zasílat okamžitě, odpovídat na ně ale můžeme až po skončení zápisu. Budou vám nabídnuty veškeré volné termíny pro váš věk a pokročilost s informací, kdo lekci vede. Pokud se k zápisu nemůžete dostavit, zašlete mail  na plavanivydrysek@volny.cz se jménem dítěte, kdy a kde plavete a zda-li chcete termín ponechat nebo chcete změnu a kurzovné uhraďte v jiný den v týdnu zápisů. PROSÍME všechny zájemce o další kurz o včasné zapsání. Je důležité si místo rezervovat zejména maminky kamarádky, které chtějí spolu do lekce či sourozenci, kteří chtějí plavat po sobě.Děkujeme!

Je také nutné zarezervovat místa samostatně plavajících dětí či večerní lekce, jelikož další tříleté děti, které nastupují do školky, na vaše místa čekají! Z tohoto důvodu prosíme i plaváčky, kteří již s námi pokračovat nebudou v zimním kurzu, aby nám mailem tuto skutečnost oznámili. Předem děkujeme. Upozorňujeme, že budeme otvírat pouze skupinky, kde budou nahlášeny tři a čtyři děti. Lekce, kde budou pouze dva plaváčci, budeme slučovat a dostanete k výběru nové termíny. Připomínáme, že děti samostatně plavající budou na bazénu bez doprovodu - ukázkové lekce jsou poslední týden v měsíci. Děti si instruktorka přebírá v šatně a tam je i předá. Nové zájemce o samostatné plavání pro děti od 3let (pokud jejich plavecké dovednosti samostatnému plavání odpovídají), prosíme, o zaslání okamžité žádosti.  Děkujeme!

   

NÁHRADA OMLUVENÝCH LEKCÍ Omluvené lekce, které si nestihnete nahradit do konce současného kurzu, převádíme POUZE pokračujícím plaváčkům, kteří budou mít zaplacené kurzovné, tzn. máte-li k převodu např. 2lekce, budete si při splnění podmínek (zaplacené kurzovné na následující kurz a lekce byly včasně omluvené a nenahrazené) převést. O tyto lekce se však kurzovné NEPONIŽUJE. Např.: pokud budete mít k převodu 2omluvené lekce, budete moci v tomto kurzu odplavat 12+2lekce, ale kurzovné bude neustále 4140,-Kč mínus případná sleva za odchozené kurzy či sourozenecká sleva. Ostatní "nepokračující děti" si musí všechny lekce odchodit do oficiálního konce svého kurzu středy 13.12. 2017. Páteční děti mají ještě 15.12. 2017 jako náhradu za státní svátek.

NIKOMU z nepokračujících plaváčků nebude umožněno si lekce vybrat v následujících kurzech.Děkujeme za pochopení.

 

ZÁPISNÍČEK PLAVÁČKA Prosíme všechny plaváčky, kteří od nás nemají zápisníček plaváčka, ať se o tuto naši "žákovskou knížku" přihlásí u své plavací tety. Děkujeme! Ostatní ho ,prosíme, donesou na zápis.      

Těšíme se na Vás !!! 

Poptávka