Transparentní účet pro Vydrýska

Publikováno 13.05.2021

Vážení Vydrýsci a přátelé,

i když je celá covidová situace komplikovaná, snažíme se udržovat dobrou náladu. Neustále věříme a doufáme, že bazén budeme moci napustit každým dnem a že budeme moci co nejdříve pokračovat v započaté práci a zdokonalovat plavecké dovednosti vašich dětí.

Děkujeme vám všem za slovní podporu, kterou zasíláte e-maily, smskami ale i telefonicky. Moc nám to pomáhá. Ptáte se nejen na začátek plavání, naše zdraví a psychické rozpoložení, ale i na to, jak v této tíživé situaci pomoci. Po celou dobu, a to již více než 14 měsíců (s několika týdny přerušení) statečně bojujeme s covidovou uzavírkou a jsme na sebe pyšní, že to zvládáme svépomocí.

S dubnovou změnou již tak nedostatečných kompenzačních programů však začínáme bojovat i se státním aparátem a byrokracií. Programy na sebe nenavazují, jsou nedostatečné a proplácení hodně zpožděné.

Ačkoli je klub zcela uzavřen, stále je nutné hradit přicházející faktury za nasmlouvané služby (energie, vodu, odpady, webové stránky, Auksys - náhradový systém, základní servis bazénu), sociální a zdravotní pojištění, odvody daní atd.

 

Proto nás velice potěšil váš zájem o klub, který vedeme na Floře už 12let a nabídky pomoci. Z tohoto důvodu jsme otevřeli pro dárce transparentní účet:

5134742002/5500 u Raiffeisen Bank

https://www.rb.cz/povinne-zverejnovane-informace/transparentni-ucty?path=transactions&accountNumber=5134742002

Ještě jednou vám děkujeme za nabízenou pomoc, podporu a z celého srdce děkujeme všem, kteří se rozhodnou zaslat jakýkoli příspěvek. Chceme vás ujistit, že toto období nejen s vaší pomocí, ale i pomocí našich rodin, zvládneme. Věříme, že naše práce má smysl, že se brzo na bazénu se všemi dětmi uvidíme a budeme se radovat spolu s vámi z jejich úsměvů a úspěchů.

Tým Vydrýsek

Poptávka