PŘEVOD NÁHRAD :

Publikováno 16.09.2017

PŘEVOD NÁHRAD

Naši milí plaváčci,

velice Vám děkujeme za věrnost klubu a přízeň, kterou nám projevujete. Podzimní kurz začal čtvrtkem 7.9. 2017.

Pokud máte zájem o převod včasně omluvených nenahrazených lekcí z minulého tzn. JARNÍHO kurzu, zašlete, prosíme, vaši žádost. Omluvené nevybrané lekce převádíme POUZE těm pokračujícím plaváčkům, kteří mají řádně zaplacený kurz a plavali u nás v kurzu 4-6/2017 případně před tím. Tzn. máte-li k převodu lekce, budete si je moci při splnění podmínek (zaplacené kurzovné na další kurz a lekce byly včasně omluvené a nenahrazené) převést. O tyto lekce se však kurzovné NEPONIŽUJE.Např.: pokud budete mít k převodu 2 omluvené lekce, budete moci v následujícím kurzu odplavat 14+2 převedené lekce = 16 lekcí, ale kurzovné bude neustále 4830,-Kč (14x345Kč) mínus případná sleva za odchozené kurzy či sourozenecká sleva.

Ostatní "nepokračující děti" si musely všechny lekce odchodit do konce svého kurzu. NIKOMU z těchto plaváčků nebude umožněno si lekce dovybrat v podzimním kurzu.

 

Své žádosti zasílejte na: 

plavanivydrysek@volny.cz

POČET LEKCÍ, jméno a příjmení dítěte, termín nynějšího kurzu - den i čas (např. Jan Novák, středa 12:00, 4lekce)

 

 

Převod náhrad z kurzu 4-6/2017 řešíme PŘIDÁNÍM počtu lekcí (kreditůke stávajícím lekcím kurzu 9-12/2017
Tato funkce nám velmi zjednoduší "převod náhrad". Počet kreditů na jednu lekci je nastaven na 1, celý kurz 14ti lekcí má 14 kreditů.

Počet kreditů, které máte k dispozici naleznete v Auksysu v odkazu KURZY ve sloupci K DISPOZICI.

Těšíme se na vás VYDRY

Poptávka