Focení/natáčení pod a nad vodou

Publikováno 18.10.2021

Vážení plaváčci,

dovolujeme si Vám zprostředkovat nabídku:

 

Kamerování (videozáznam) pod vodou pod vedením profesionálního kameramana

 

Natáčení středa 17.11. 2021
*********************************
Natáčení bude probíhat ve středu 17.11.2021 (státní svátek) od 9:00 hodin na bazénu Flora, kavárna Carpe Diem ve Vydrýskovi.
Každé miminko bude ve vodě 15minut s rodiči (mohou přijít a plavat oba) popř. sourozenci (můžete si je vzít na kamerování s sebou do vody a udělat záznam i jim za jednu cenu). Budete provádět - dle pokynů kameramana nebo dle vlastní kreativity a na základě výuky v lekcích - prvky, které se miminko do této doby naučilo. Uskutečníte několik ponorů. Z každých 15ti minut budou zpracovány cca 3-4minuty záznamu. Tento záznam se platí ihned v kavárně a to přímo paní Gažové. Ceny za DVD viz. příloha.

Zájemcům bude přesný čas rozeslán v týdnu před kamerováním. Pokud nějaký čas upřednostňujete, napište ho rovnou (např. 9:00, 9:15, 9:30, 9:45, 10:00,10:15,...až 11:45, v průběhu natáčení bude cca jedna pauza na 15min) spolu se JMÉNEM PŘIJMENÍM PLAVÁČKA a kdy na bazénu plavete v normálním kurzu! Potvrdíme Vám vybraný čas zpětně. Pokud se natáčení zúčastní i sourozenec, napište nám tuto informaci - poskytneme vám na kamerování delší časový úsek.

Svoji závaznou přihlášku zasílejte na email: plavanivydrysek@volny.cz do 28.10.2021 do 22:00h. Ve vodě musíte být načas, na kamerování máte pouze 15minut, přetahovat se nedá!!!! Do šaten přijďte raději dříve. Kamerování se bude konat pouze v případě zájmu alespoň 10 plaváčků, maximum je 12 zájemců.

 

V týdnu od pondělí 1.11.do pátka 5.11. 2021 bude třeba zaplatit na baru v Carpe Diem NEVRATNOU (jestliže za vás bude náhrada, záloha bude vrácena, pokud nikoli, záloha bude předána panu Gažovi) zálohu 500Kč na kamerování, která bude předána panu Gažovi před natáčením a zároveň mailem obdržíte přesné informace k organizaci, příklady ponorů, které můžete uskutečnit. K dispozici budete mít veškeré pomůcky, s kterými jste přišli v lekcích do styku. U kamerování bude přítomen pouze pan Gažo, rodiče (případně osoba, které s miminkem dochází plavat - chůva, babičky či dědečci), sourozenci a plaváček.

 


Ceník a podrobné informace naleznete v příloze. Hotová DVD bude rozesílat pan Gažo. Případné dotazy a reklamace směřujte taktéž na něj.

 

Vydrýsek

Poptávka